NIEUWE WEBSITE

Welkom op mijn nieuwe website. Hier doe ik verslag van een zoektocht die al begon in de zomer van 2014. Toen kwam ik min of meer toevallig op het spoor van enkele hele en halve naar de VS geëmigreerde Nederlanders die ooit rondliepen in de NBA.

Hun levensverhalen bleken minstens net zo boeiend als hun ervaringen in de beste basketbalcompetitie ter wereld. Het idee voor een boek was geboren. Wanneer dat boek verschijnt hangt vooral al van het intensieve onderzoek dat ik doe naar de circa vijftien personen – spelers, coaches, clubbestuurders – met Nederlandse wortels die ik in het boek portretteer. En wie weet vind ik er nog een paar.

Tot die tijd verschijnen op deze website:

  • Korte versies van de portretten die in het boek verschijnen
  • Bijzondere wetenswaardigheden die ik tijdens mijn zoektocht tegenkom
  • Columns en andere (korte) artikelen over de NBA

 

Via email op de hoogte blijven van nieuwe posts op mijn blog? Meld je dan aan!