Cavaliers en Warriors met gemak naar tweede ronde play-offs

De NBA-finalisten van een jaar geleden, de Cleveland Cavaliers en de Golden State Warriors, hebben in de eerste ronde van de play-offs gehakt gemaakt van hun tegenstanders.

De Cavaliers van LeBron James wonnen met 4-0 in wedstrijden van de Indiana Pacers. De Warriors kleineerden bij tijd en wijle de Portland Trail Blazers, en gaan eveneens dankzij een 4-0 overwinning door naar de volgende ronde van de play-offs. En dat terwijl de Warriors het enkele wedstrijden zonder hun coach Steve Kerr (last van rugklachten) en topscorer Kevin Durant (kuitblessure) moesten stellen.

De Cavaliers nemen het in de volgende ronde op tegen Toronto of Milwaukee (stand: 3-2 voor Toronto). De Warriors vinden Utah of de Los Angeles Clippers op hun weg. De stand in die serie is 2-2 en het lijkt erop dat Utah aan het langste eind zal trekken nu Clippers-ster Blake Griffin door een blessure niet meer in actie zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *