Johnny Bach eindelijk in de HOF?

De NBA draait sinds kort ‘gewoon’ weer op volle toeren en dus wordt ook het jaarlijkse Hall of Fame-paard weer van stal gehaald. Dit jaar staan onder meer Paul Pierce en ex-speler en coach Doug Collins op de lange lijst van verkiesbare kandidaten die de NBA heeft gepubliceerd.

Op die lijst is ook wederom Johnny Bach te vinden, de voormalige assistent van Phil Jackson bij de Chicago Bulls. Deze afstammeling van Nederlandse emigranten heeft een staat van dienst waar je u tegen zegt.

Desondanks gingen Jackson (2007) en collega-assistent Tex Winter (2011) hem jaren geleden al voor. Hoog tijd dus dat Bach, de architect van de beruchte verdediging van de Bulls, hen volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *