Smits’ pass om nooit te vergeten

LeBron James scoorde vannacht de winnende, Stephen Curry schoot raak vanaf elke plek op het veld en de dunkwedstrijd eerder dit weekend was grotendeels een bummer. En oh ja, Fred VanVleet, die een heel klein beetje Nederlands bloed heeft, scoorde zes puntjes.

Maar ondanks alle highlights en lowlights, en al het andere dat komt kijken bij het jaarlijkse NBA-feestje dat All-Star Weekend heet, gingen mijn gedachten even terug naar 1998. En naar deze pass waarmee Smits – die normaal wars was van frivoliteiten als een passje achter de rug – even alle ogen op zich gericht wist tijdens zijn enige All-Star-optreden. Met als bedankje een tikje op de billen door Jordan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *