WEDSTRIJD ZONDER MUZIEK VALT NIET IN GOEDE AARDE

De New York Knicks hebben zich volgens velen volkomen belachelijk gemaakt door tijdens de wedstrijd tegen de Warriors, gisteravond in New York, de muziek uit te zetten en de cheerleaders even op te bergen.

Normaal gesproken is een NBA-wedstrijds een aaneenschakeling van beats en andere opzwepende geluiden. In de Madison Square Garden, de thuishaven van de Knicks, was het gisteren echter stil. Akelig stil.

De Madison Square Garden, thuishaven van de Knicks (eigen foto).

En dat terwijl de thuisploeg de hoge verwachtingen dit seizoen al niet waar kan maken en bij tijd en wijle tenenkrommend basketbal speelt.

‘De eerste helft van de wedstrijd bevat geen muziek, video of ‘in-game’ entertainment’, zo viel te lezen op het grote scherm middenin de hal. ‘Zo kunt u de wedstrijd in zijn meest pure vorm beleven. Geniet van de geluiden van het spel.’

En genieten deze ze. Nou ja, de spelers en de fans van de Warriors dan. Want die gingen er natuurlijk met de winst vandoor.

Ook de spelers van de Knicks waren niet te spreken over het bijzondere initiatief van hun club, dat ongetwijfeld GEEN vervolg krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *