NBA-finale wordt rematch tussen Cavs en Warriors

Twee oude bekenden – en felle rivalen – zullen tegenover elkaar staan tijdens de NBA Finals, die op 1 juni beginnen. Net als vorig seizoen zullen de Cleveland Cavaliers en de Golden State Warriors om de NBA-titel gaan strijden, zoveel is de laatste dagen wel duidelijk geworden.

De Cavaliers staan 2-0 in wedstrijden voor tegen de Boston Celtics, waar sterspeler Isaiah Thomas nu moet afhaken wegens een blessure. Datzelfde lot trof Kahwi Leonard, sterspeler van de San Antonio Spurs, die 3-0 in wedstrijden achterstaan tegen de Warriors.

Het wordt dus Stephen Curry tegen Kyrie Irving, LeBron James tegen Kevin Durant, de flitsende Warriors tegen de veteranen van de Cavaliers. De twee teams bakkeleien al flink met elkaar via de pers. En het verlies van vorig jaar kwam voor de zelfvoldane Warriors als een volkomen verrassing. Oftewel: ga er vanaf 1 juni maar eens goed voor zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *